Terokai Ciri

Ciri Utama Kami

Pasukan Kami

Kami sangat berbangga dengan apa yang kami lakukan, menghormati pilihan masing-masing dan mempercayai satu sama lain. Kami menawarkan perkhidmatan dan bimbingan yang terbaik untuk pelanggan tersayang.

Integriti Dan Kejujuran

Kami memupuk kepercayaan di kalangan kami dan juga dengan pelanggan kami dengan bersikap jujur, bertindak mengikut kata-kata kami dan menerima tanggungjawab atas tindakan kami.

Menumpu Pada Perhubungan

Kami mewujudkan ikatan yang kukuh dan berkekalan berdasarkan rasa hormat, kepercayaan dan kerjasama bersama dengan pelanggan, rakan kongsi dan rakan sekerja kami untuk memastikan kualiti kerja kami.

Nilai Dan Kualiti

Kami belajar, mendengar dan mencari penyelesaian terbaik kepada pelanggan kami. Matlamat kami adalah untuk menawarkan perkhidmatan yang baik.

Tentang Kami

APPLY WIFI NOW

Kami menawarkan pelbagai pakej untuk pelanggan kami pilih

APPLY WIFI NOW ialah penjual produk internet (unifi, Maxis) nombor 1 di Malaysia. Kami membantu pelanggan menyelesaikan masalah internet mereka, membimbing mereka tentang pakej dan cara untuk melanggan internet fiber. Dengan perkhidmatan fiber broadband berkelajuan tinggi, pelanggan boleh menikmati akses internet yang pantas untuk streaming, permainan dan bekerja dari rumah.

Tawaran Kami

Pakej Utama Kami

Industrial Manufacturing

More Details

Automotive Manufacturing

More Details

Mechanical Engineering

More Details

Building Management

More Details


Projek Yang Telah Selesai

Projek Kami

Suapan Berita

Berita Terkini Kami